Македонската Џеј Ло живее во Америка

loading...

Од Прилеп отиде во Америка за да се усоврши на музички план но најверојатно животот таму и годи па веќе 6 години живее таму. Станува збор за македонската пејачка Оливера Ѓоргоска која многу македонски медиуми ја спредуваат со Џеј Ло, а кога ќе ги погледните нејзините фотографии ќе видете дека се во право пишува Денешен мк.

Освен на музичкото поле таа е активна и во теретана а за тоа сведочат и убавиот задник и затегнатите стомачни мускули кои ја прават неодолива и секси.

Таа многу често ги радува своите следбеници на социјалните мрежи со заводливи фотографии на кои многу често во прв план е нејзиниот задник кој е најверојатно нејзин најголем адут и сосема оправдано.

Мора да признете дека Оливера е вистинска бомба на која треба да бидеме горди. denesen.mk

Translate »