Британска студентка си ја продава невиноста, од парите ќе си отвори бизнис

loading...

Обично студентите продаваат книги , но  не и Британката Јасмин. Таа има 26 години , од Лондон е, а својата невиност ја продала за неверојатни 1,2 милиони евра на анонимен “холивудски актер”.  Двојката веќе излегла на вечера,а првата заедничка ноќ ја договориле во април, во хотел во Германија.

За Дејли Мејл, таа објаснува дека од самиот почеток имала поддршка од своите родители.

Мажот со кој првпат ќе спијам е познат актер и ние веќе се запознавме.Трема немам, но ќе видиме како ќе биде првата ноќ кога ќе водиме љубов..

Јасмин ја продава невиноста за повеќе од еден милион евра

Јасмин својата невиност ја понудила минатата година на мрежата ”  Cinderella Escorts . На лекар е проверено дека таа е девица и таа има   сертификат дека е недопрена од маж. Во договорот постои клаузула дека и купувачот  може да ја провери нејзината невиност на гинеколог.

Јасмин не е единствена која пазарува со својата невиност

Таа не е прва која  ја продава невиноста, а психолозите и сексолозоите во Британија предупредуваат дека овој тренд е загрижувачки и ги спушта жените на ниво на објекти кои се продаваат.

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »