Нада Топчагиќ во топлес, слика која не се заборава!

loading...

Секоја турбо ѕвезда од бившите ју-простори имаше свои пет минути во кои го покажа своите секс адути. Нада Топчагиќ е  фолк пеачка која  жареше и палеше во деведесетите, а нејзините скокотливи слики беа  на насловните страни.

 

Оваа слика на инстаграм ги “попали” нејзините помлади обожаватели, кои не ја знаат во вакво издание.

Нада Топчагиќ  сега има 62 години и  изгледа супер, но порано била вистинска заводничка, мора да признаете.

Translate »