Погледнете во луксузната јахта на Северина која чини “само” 250 000 долари

loading...

Хрватската ѕвезда летово ќе го помине крстарејќи по Јадран. Јахтата која  чини 244.500 евра, ќе биде закотвена во Сплит. Во неа има се, клима уред, кујна , противпожарен систем, луксузна спална…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »