Мода и еротика низ фотографиите на Стеф Вилсон

loading...

Steph Wilson е фотограф и уметник со седиште во Лондон. Таа е основач на Lemon People, уметнички колектив каде што работи со други креатори на различни проекти. Работи за широк спектар на списанија и весници, вклучувајќи ги Alvar, Elle, Esquire, Grazia, GQ, Rollacoaster, Streets Magazine, The Guardian, The Observer, Jocks n Nerds, Nylon, Stylist aа има работено и со многу познати јавни личности како Даниел Крег, Ема Томсон, Наоми Кембел, и многу други.

 

 

 

 

Уживајте во нејзините фотографии

 

 

 

 

Translate »