Изјавата на министерот дека претходната власт им оставила катастрофално с**ње стана хит на интернет

Министерот за труд и социјала во Србија се прослави на интернет . Зоран Ѓорѓевиќ зборувајќи во парламентот,затекнатите  состојби во воената индустрија, наместо “катастрофално стање” ги нарече “катастрофално с**е. Еве  како изгледаше тоа…

Translate »