170 см високиот Закерберг седеше на дебела перница

Марк Закерберг сведочеше во американскиот Конгрес пред 44 сенатори. Сослушувањето траеше 5 часа, а тој седеше на кожна фотеља и црна кожна перница над фотељата. Додатниот потпирач беше скоро неуочлив бидејќи според бојата не се разликуваше многу од фотељата. Закерберг е висок 170 см.

 Someone who knows how to, need to make this pic into a meme with a phone book replacing the cushion please? lol 😆🤣 pic.twitter.com/nAM12SL7a4
Prikaži sliku na Twitteru
Меѓутоа секој пат кога ќе се наведнеше или поместеше на столицата, перницата ќе се измрдаше, а тоа беше и причината да го забележат камерите.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Translate »