Погледнете ја најскапата соба

loading...

Најскапата соба во Северна Америка плени со својата убавина,но затоа чини многу пари.

75000 долари или речиси 4 милиони денари за едно ноќевање.

Собата има прекрасен  поглед, услуга, џакузи..

 

Translate »