Дури 97 проценти од луѓето паѓаат на овој тест: Дали вие сте во оние 3 отстo генијалци, проверете!

loading...

Кое е вашето решение на оваа математичка загатка? Кој број треба да стои на местото на прашалникот?

Одговорите напишете ги  во коментарите.

Најчестите одговори се 34 или 45.  Можеби вашето решение е поинакво? Што мислите вие?

 

Translate »