Најсебичните хороскопски знаци

loading...

 

Овен

Кога ќе сфати дека сака нешто, едноставно ќе си го земе.  Во тоа нема ништо лошо, освен ако не сте еден од најодлчните знакови, како што е во случајов Овенот. Ако се најдете во ситуација каде што посакувате артикл што е последно парче на полиците за време на заеднички шопинг , дури и ако тоа е само чоколада, можете да очекувате неповредлива борба до последната капка крв за тоа да заврши во неговата количка. Макар и тоа да биде наменето за подарок за него.

Овните понекогаш треба да се жртвувате. Ние разбираме дека ја мразиш непријатноста што ја чувствуваш кога не си во првите редови, но тоа е составен дел од животот. Оставете ги другите да го освојат оној најслаткиот, последен залак.

 

Бик

Иако Бикот е претставник на стабилност и сигурност, неговиот инстинкт за безбедност често може да го доведе до алчност и материјализам. Покрај тоа, може да стане огромно, премногу емотивно и премногу големо. Една девојка родена во овој знак на нејзиното момче ќе го натера да и купи нов шешир за нивното викенд патување на сончев остров. Истата таа ќе и ги извади очите на девојката која ќе го погледне нејзиното момче.

Бикови, престанете постојано да барате повеќе и повеќе. Обидете се вашата врска да се изгради на она што го имате. И што е оваа агресија? Ова е само твое и нема потреба постојано да го докажуваш тоа.

Близнаци

Близнаците можат да бидат одлични кога се предвидливи и прилагодливи, но тие можат да превртат се наопаку пред да сфатите што се случило со вас. Поради нивната генијалност тие често се наоѓаат испразнети и површни. Немојте да се изненадите човекот кој штотуку го донесовте на забавата е сосема поинаква личност. Немојте да се разочарувате што само сакавте да ја направите вашата забава попријатна, бидејќи околината на Близнаците се приспособува кон нивната лична себична возбуда.

Близнаци, треба да бидете сигурни дека сте задоволни со себе. Вие нема да импресионирате некој со вашатето богатство или репутација. Ако некој „виси” околу вас, тоа е затоа што му се допаѓате. Отфрлете ја лажната личност и обидете се да се чувствувате пријатно во вашата кожа.

Translate »