Катерина Ивановска на патување во Шпанија

loading...

Катарина Ивановска е на патување со семсјтвото.29-годишната манекенка престојува во Шпанија од каде постојано споделува фотографии на Instagram. Таа покажа кои атрактивни локации ги посети и во каква храна уживаше заедно со малото синче Вања и партнерот Цобе.

Translate »