На аукција во Париз е продадено пенкалото на Путин-Цената неверојатна!

loading...

Црно пенкало, украсено со двоглав сребрен орел и сваровски кристали  е продадено на аукција во Париз, на купувач кој сакаше да остане анонимен.

Цената на пенкалото на Путин достигна цена од 63 000 евра.

Аукциската куќа соопшти дека не се работи за уметнички предмет, а високата цена , како што објаснија, се должи на “актуелната политичка ситуација”.  Пенкалото е продадено со серификат за автентичност.

 

Translate »