“Миљацка” на увце: Трамп-Дачиќ

loading...

Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ, познат по своето неформално однесување, се истакна и во Њујорк.

Медиумите го пренесуваат официјалното соопштение на српското МНР дека Дачиќ се сретнал со Трамп, но од сликите се гледа дека тој буквално му стои над глава и му шепоти нешто на уво.

Можеби му ја ја пеел ” Миљацка” на увце, на шега коментираат српските медиуми.

Translate »