4 Причини заради кои ќе ве обожува

loading...

Покажете дека го сакате животот

Најинтересни и најзабавни жени се оние кои се радуваат и на најмали работи.Нивната страст и љубов кон животот е заразна. Можеби сте среќни затоа што сте во омилениот ресторан или пак сте прочитале инспиративна книга, радоста и насмевката нека блика од вашето лице.

Бидете таа која ќе пружи можност

Добро промислен допир ,силно ќе влијае на него. Клучот е во суптилноста. Разиграно допрете ја неговата рака под рамото или допрете го за рамо на момент, веднаш ќе почувствува поврзаност.

Забележете ги неговите квалитети

Мажите се луди по жените кои во нив гледаат квалитети. Ако ви каже дека следната година планира да отпочне свој бизнис, кажете му тоа е е баш супер !Ценам луѓе кои се спремни да ризикуваат како би создале нешто.

Поделете ги одлуките

На првиот состанок можете да му дозволите да одбере локација , но кога сте заедно бидете конкретна кога станува збор за вашите желби. Кога келнерот ќе ве праша каде сакате да седите , вие предложете место. Давајте му мали знакови што ви се допаѓа , се разбира и тоа да биде во склад со можностите, за да добие впечаток дека може да ги исполни вашите желби, што ќе го развесели.

Translate »