Саманта-секси робот кој зборува

loading...

Саманта не само што може да зборува , туку  знае  да кажува шеги и  да ги мотивира мажите додека водат љубов со неа.

Секс роботот Саманта  наскоро ќе се најде во продажба и за неа  веќе има куп нарачки. Првиот модел деновиве бил изложен на техничкиот саем во Австрија каде буквално ја силувале. Во текот на неколкуте часови додека  била изложена  на  штандот, оштетени и биле  градите, нозете , па  дури и скршиле и два прста.

” Се однесуваа кон неа како варвари. Ние луѓето, очигледно , не сме за убави работи, се пожалиле креаторите.

Саманта ќе се  продава по цена од околу 7 000 евра ,  со чип и усб кабел.

 

Translate »