Кејти Пери во храбра комбинација

Едно мора да се признае, 32-годишната пеачка секогаш е поинаква од другите.

Во црвени кондури и светкав фустан во пруги, Кејти Пери во Њујорк позираше пред камерите.  Во рамките на својата најнова турнеја, таа настапуваше во Медисон Сквер Гарден, на Менхетн.