Временска прогноза за оние кои вечерва излегуваат

loading...

Влажно и со грмотевици. Вечерва, не излегувајте без заштита, може да роси,  а може и да врне.

Убаво да си поминете,  ви посакува метеоролошкиот тим на редакцијата на Radar.mk

 

Translate »