Сашко Коцев со другарите во кафеана слави за ќеркичката

Македонски актер Сашко Коцев вчера за прв пат стана татко. Неговата радост ја сподели со своите најблиски пријатели во една скопска кафеана.

Погледнете како славеше актерот…

Translate »