Сашко Коцев со ќерката и сопругата во болница

loading...

Смиљана сопругата на славниот македонски актер и водител Сашко Коцев се породи во Клиничката болница „Аџибадем Систина“.

„Сашко е вистински шампион, се грижеше за мене и во бременоста, а сега ќе биде одличен во улогата на татко“ – изјави Смиљана.

Погледнете ги првите фотографии од новороденото девојче, направени пред семејството да ја напушти болницата.

Сашко Коцев со семејството

 

Сашко Коцев со семејството

Сашко Коцев со семејството

Сашко Коцев со семејството

Translate »