,,Новинар,, фрлаше по Трамп со руски знаменца

loading...

 

Демонстрант кој глуми дека е новинар, во еден од ходниците на американскиот Капитол , го пречека Американскиот  претседател Доналд Трамп со повици ,,Трамп е предавство“ и фрлаше по него со руски знаменца.

Американскиот претседател, помина го подигна палецот и кисело се насмевна,а демонстарантот беше отстранетод обезбедувањето.

Translate »