Колку бројки гледате овде?

loading...

Заборавате каде сте ги оставиле работите? Не помните имиња и лица? Ако ова често ви се случува, почнете да го вежбате мозокот.  Тренирајте ги своите мали сиви клетки со логички вежби секој ден , по 15 минути,  за  да останат во добра форма. Еве за почеток едно ” проблемче” во кое ќе уживате.  Прашањето е: колку бројки гледате на сликава?

 

 

Успеавте ли? Уште еднаш пребројте се пред да го видите решението.  Ако сте готови, слободно погледнете подолу… 

Изненадени сте?

Сликата содржи вкупно 10 бројки. Колку најдовте вие?

Споделете со пријателите за да видите дали ќе бидат подобри од вас!

Translate »