За овој светски рекорд е потребна и памет и брзина! (Видео)

loading...

Новиот светски рекорд во местење на рубиковата коцка изнесува неверојатни 4, 59 секунди.

Рекордот го освоил младиот Кореанец Сеунбео Чо на натпревар во Чикаго.

Претходниот рекорд изнесувал 4, 69 секунди .

Translate »