Премиерот Џастин Трудо облечен како Супермен

loading...

Премиерот Џастин Трудо, облечен како новинарот Кларк Кент или Супермен, го држи својот син Хадриен а со нив е и синот Ксавиер, ќерката Ела-Грејс и неговата сопруга Софи Грегоар Трудо, додека одат на Ноќ на вештерките во Отава во вторникот, 31 октомври 2017 година

Translate »