Астролошка прогноза за 2 ноември

Астрологот Ивелина Рускова предупредува- се приближува полна месечина во Бик. Конфликтно и тензично!

Денот ќе биде многу активен и моќен, полн со енергија. Ќе имаме голема желба за акција, промени и иницијативи.

Посветете се на бизнисот. Ова е период за делување на деловно поле. Бидете физички активни.

ПРЕДИЗВИЦИ
Ќе почувствувате  вознемиреност и тензии , поради приближувањето на Полната Месечина во Бик на 4 ноември. Денот ќе биде напорен, како и секогаш пред полна месечина.

Четвртокот ќе ја подигне енергијата и ќе ги зголеми  конфликтите во  нас и во околностите околу нас.

Понекогаш, ќе се чувствуваме малку депресивно.

Може да експлодирате и да станете премногу агресивни во одредени ситуации.

ЗДРАВЈЕ
Главата е ранлива и операциите на главата и лицето не треба да се изведуваат. Не вадете заби, не сечете коса, не правете никакви процедури  на ушите.
Добро е за операции на бубрезите.

Со желби,
Сакај се , каков што си!
Прифати се  каков што си!
Живејте го животот каков што е!
Фала му на Бога за животот каков што е!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 99 057