Навремено спречен атентат на Заев!

loading...

Премиерот Зоран Заев  во интервју за црногорското радио „Антена М“, изјави дека добивал информации од аналитичари дека е можна негова ликвидација.

Вели дека добро е што тоа било навреме спречено.

Тој рече дека ја прифатил функцијата премиер за да работи за Македонија, а ако нешто треба да се случи, тогаш тоа ќе се случи.

„„Сега некои аналитичари околу мене велат дека сега си ти на ред. Ако треба нешто да се случи нека се случи, јас сум прифатил да бидам премиер на мојата земја и на мојата држава и треба лидер, подготвен сум да носам одлуки какви што очекуваат моите граѓани, по цена, што биде нека биде“- изјави Заев.

 

Translate »