Астролошка прогноза за 18-ти ноември

loading...

Астрологот Ивелина Рускова – Ова е редок ден. Искористете го!

Овој лунарен ден не се случува секој месец и сигурно треба да се искористи. Погоден е за  помирување,  простување и љубов, рамнотежа и  целосна хармонија. Завршете го тоа што сте го почнале во тек на овој месец, но не започнувајте нови работи, чувајте ги  за понатаму. Денеска радувајте се на животот, удоволете му на телото и на душата.

Период од 13:43 на  18 ноември до 07:55 на 19 ноември

Ден на планови и соништа, мислата сигурно ќе се оствари ако е  чиста. Опасно е да се прават планови за одмазда – тоа ќе ви донесе  беда. Подобро да не започнувате нови работи, само планирајте. Младата месечина е во  Шкорпија  во 13:43 часот. Во астрологијата овој знак се поврзува со трансформација, затоа и можеме да очекуваме дека тоа млада месечина ќе даде можност за промена, како на внатрешен така и на надворешен план!

ЗДРАВЈЕ
Ранливи се половите органи, уринарниот систем, можни проблеми со  хемороиди и запек.
Не вршете операција на дебелото црево и стомакот.Телото е подложно на депресија.
Добро време за лекување на ендокриниот систем, грлото и синусите.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Translate »