Мајкл Корс ќе го купи Џими Чу за 900 милиони фунти

loading...

Мајкл Корс најверојатно ќе го купи Британскиот Луксузен бренд за чевли  за 900 милиони фунти пишува Гардијан.  Некои медиуми шпекулираат и со поголеми суми.

 

Translate »