Астролошка прогноза за 24 ноември

loading...

Астрологот Ивелина Рускова – Денеска е ден за провокации!
Внимавајте ќе ве провоцираат да се отворите повеќе отколку што треба и да ги искажете вашите скриени мисли и емоции.  Денеска се што ќе кажете ќе ви се врати како бумеранг. Што и да кажете, ќе се исполни. Затоа бидете претпазливи, дури и ако излажете денеска, лагата наскоро ќе стане вистина.
Има тенденција за создавање нови пријателста и врски. Ќе си најдете некој сличен на себе, па ако  и  само за муабет. Можно е да се родат нови и иновативни идеи, споделете ги со вашите пријатели, тие ќе ви помогнат за нивно остварување.
ЗДРАВЈЕ
Внимавајте на дишните патишта и  белите дробови.
Автор: Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Translate »