Анимиран филм за среќата во 21-от век -Погледнете, ќе се пронајдете (Видео)

loading...

Делото е на дигиталниот уметник Стив Катс, кој стекнал светска слава со илустрации кои ја покажуваат валкната болна  вистина на современиот свет. Неговиот најнов анимиран филм ”Среќа”  зборува току за среќата во модерниот  свет и како на сите начини  се обидуваме да ја имаме, а таа ни бега пред нос. Главниот херој е класичен консумент на 21-от век, стаорец кој се обидува да си купи среќа… погледнете и ќе се пронајдете

Translate »