Весна Змијанац: Со наставникот по математика водевме љубов покрај реката Ибар

loading...

Српската пејачка Весна Змијанац откри дека првиот сексуален однос го имала со наставникот по математика кој и предавал во средно училиште. Таа била вљубена во него.

,,Имавме стабилна врска , а јас изгледав по зрело за разлика од моите врсници, најверојатно го барав мојот татко, затоа бев со него.  Таа ова го кажала пред да влезе во реалното шоу “Фарма“ и појаснила дека разликата во годините, осудата од околината или  ризикот дека учителот ќе добие отказ, не ја интересирале.

„Тој ми беше првиот со кого имав сексуален однос, мојата тајна љубов, на кого мислев кога одев кај мајка ми во Виена и кого едвај чекав да го видам кога се враќав“, открила Веснаи додала:

,,Водевме љубов секаде, на корзо, покрај реката Ибар…

Translate »