Путин пак ќе се кандидира за претстедател

loading...

Ако победи на изборите во март, Путин ќе владее со Русија до 2024 година. Тој најави дека повторно ќе се кандидира за претстедател, а анкетите велат дека  и овојпат  ќе победи .  Путин е на власт  уште од 2000 -тата година, во функција или на претседател или на премиер.

Translate »