Сликата открива кои промени ве чекаат во наредниот период

loading...

Подгответе се за  промените кои  ве очекуваат во наредниот период преку тестот со сликата. Прашањето е дали прво гледате:

1 Дете со флејтa

2 Змија

3 Знак

4 Пат

Translate »