Погледнете го најконтраверзното јадење на светот (Видео)

loading...

Погледнете го јапонскиот оригинален рецепт – ,,Лигња која танцува,,.

Нека не ве залажува името, лигњата сепак не е жива. Изваден и е мозокот, и таа почнува да мрда откако врз неа ќе се истури соја сос што предизвикува реакции на мускулите.  Најчесто се служи со ориз, па кој сака нека повели.

Translate »