Астролошка прогноза за 8-ми декември

Енергијата на овој лунарен ден ни дава сила за духовен раст. Ден за важна одлука. Осмелете се на важен чин – и на тој начин искачете  се на повисоко ниво. Не се сомневајте , скокајте над бариерите  бидејќи овој ден е создаден за победа.

Овој ден е најдобар за пости и духовен увид.

Петок е поволен и позитивен ден за секоја активност и настојување. Многу од вас ќе бараат разни забави и задоволства. Така и треба да биде, време е за прослава. Денес ќе најдете зрак на светлина во животот, ќе видите се што е позитивно и оптимистично. Ќе најдете во себе желба за брза акција, определба и ризик. Ќе се стремиме да го подобриме  светот со сите наши таленти и потенцијали.

Многу искушенија можат да се случат на овој ден, особено за  жените  кои можат да претераат во  купувањата, бидејќи тоа  ќе бидат прилично непотребно. Обидете се да ги контролирате вашите емоции.

Денес, срцето не смее да биде оптоварено. Избегнувајте физички стрес.

Добро е да се третираат крвните садови, болестите на нервниот систем, како и колената, зглобовите.

Ви посакувам прекрасен, сончев ден полн со насмевки и љубов!

Со многу љубов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057