Секс трипати на ден, цела недела -Лично искуство!

loading...

Можно ли е да претерате со сексот и која е црвената линија?  Новинарка на  Индискиот Тајмс  решила да направи истражување преку личен експеримент.   Му предложила на партнерот да земе  една недела одмор  која ќе ја поминат водејки љубов три пати дневно.  Во почеток се плашела од реакцијата на нејзиното момче, но тој бил одушевен – Ова е најдобрата работа  што сум ја чул , изјавил тој егзалтирано. Набавиле  кондоми, лубриканти и алое вера гелови и тргнале.

Прв ден

Кога дошле во ресортот биле уморни и веднаш легнале да спијат, Нормално, се разбудиле во пет наутро и веднаш почнале да водат љубов.  Во дневникот новинарката запишала ” Тоа беше добар почеток.  Интересно е што по два часа, уште еднаш имавме секс во истата соба и во  истиот кревет. Одамна не се сеќавам дека сме имале два пати секс во рок од два часа. Третиот секс падна навечер, кога се се вративме од плажа, уморни и изгорени од сонцето, а се уште полни со енергија. Одличен прв ден! ”

Втор ден

“Не разбуди аларм, веќе беше 10 часот, веднаш имавме секс и тргнавме на плажа. На плажата изнајмивме куќичка и по неколку часови и таму водевме љубов.  Се вративме уморни-скапани, дечкото беше папсан и првпат употребивме лубрикант. Сексот повторно беше добар. За втор ден не е лошо!”

Трет ден

“Денот ни почна доцна. По првата рунда утрински секс излеговме на прошетка. Малку бев  нервозна, не знаев од  што. Кога се вративме на полноќ , сфативме дека сме имале секс само еднаш! Моравме барем уште еднаш! Резултатот беше – многуууу лубрикант . Помина и третиот ден, поскромно ама не се откажуваме.

Четврти ден

“Леле, каде  сме? Ми се чинеше како да умрев и пак се разбудив  на кревет од игли. Ме болеше се, одвај станав, не можев да одам. На секс не ми ни текнуваше. Во креветот се уште лежеше мојот дечко, рчеше како заклан  и решив да го прекинеме експериментот. Со сексот, очигледно, може да се претера и не само тоа , туку тој може и да ти дојде преку глава .”

Translate »