Видео: Возило излета во реката Вардар

loading...

Попладнево во централното подрачје на Скопје меѓу Камениот мост и мостот “Око”, можеше да се заблежи паднат автомобил во водите на реката Вардар.

Според снимките од местото на настанот пожарникарите веќе се обидуваат да го извлечат автомобилот од водата.

Засега се уште не се знае дали има повредени патници од возилото, а на местото присутна е и амбулантна кола.

Непознато се и причините како возилото се нашо во водите на Вардар.

Репортер.мк
Translate »