Сара Мејс блесна на новогодишната програма на МТВ

loading...

Музичкиот магазин „Стисни плеј“ на македонската телевизија ги собра македонските ѕвезди гости: Викторија Лоба, Александар Тарабунов, Теа Трајковска, Влатко Лозановски, Сара Мејс, Наташа Малинкова…

Особено дамите се потрудија да изберат специјален празничен изглед за пред камери, забележлив беше конбинезонот на Сара Мејс.

 

Својот празничен изглед не пропушти да го овековечи за на социјалните мрежи, а притоа им се заблагодари на своите соработници.

Translate »