Гола јога за подобар сексуален живот

loading...

Рози Рис е инструкторка по јога, но часовите кај неа се посебни бидејќи нејзините клиентки мораат да вежбаат голи. 30 -годишната Австралијанка вели дека сака преку нејзините часови  на јога да ги поттикне жените да си го сакаат телото ,  да ја прифатат својата сексуалност и да се ослободат од фрустрациите..  Таа тврди дека јогата помага да  се постигне духовен баланс, а со тоа и подобар сексуален живот. Рис сликите од своите часови ги постира на својот инстаграм профил и има над 50 000 следбеници.

 

 

 

 

 

 

 

 

Инструкторката по јога-Рози Рис

Translate »