Линда Евангелиста доби внук

loading...

Поранешниот супермодел 52-годишната Линда Евангелиста од неодамна е  баба. Нејзиниот прв внук на свет го донесе нејзината посвоена ќерка Роксан, која е всушност ќерка на модниот агент Гералд Мари, со кого Линда беше 6 годни во брак, а по разделбата 1993 остана во добри односи со неговата ќерка, која и понатаму ја смета како своја.

 

-Сега сум баба напиша таа на Инстаграм. Добив подарок на вечна љубов. Тој подарок е благослов.

EXCLUSIVE TO INF. April 27, 2016: Former supermodel Linda Evangelista is seen waiting for a taxi in New York City this morning. Evangelista, who once famously declared she never got out of bed for less than $10,000 a day, will turn 51 next month., Image: 282765232, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Translate »