Мојата девојка е трудна, а јас се заљубив во колешката-битолски непребол

FacebookTwitterGoogle+PinterestНашиот соговорник  ја започна својата приказна со молба некој да го посоветува.  Еве ја неговата исповед. Имам 36 години , … Продолжи со читање Мојата девојка е трудна, а јас се заљубив во колешката-битолски непребол