Вил Ферел хоспитализиран по сообраќајна несреќа

Познатиот комичар Вил Ферел, бил пренесен во болница откако имал сообраќајна несреќа.

Неговиот џип се  превртел откако во него удрил друг автомобилна автопат во Калифорнија.Заедно со Ферел патувалe уште двајца.

Актерот не претпрел сериозни повреди и е пуштен на домашно лекување.

На мобилен, Вил Ферел го носат во болница
Translate »