Загинаа 58 лица на крвавите протести во Израел, додека Иванка Трамп свечено ја отвораше амбасадата

FacebookTwitterGoogle+Pinterest    Бројот на убиени учесници на протестот на граничната ограда меѓу Појасот Газа и Израел, што се одржа за време … Продолжи со читање Загинаа 58 лица на крвавите протести во Израел, додека Иванка Трамп свечено ја отвораше амбасадата