5 Надоместоци што ви следуваат и газдата мора да ви ги исплати

FacebookTwitterGoogle+PinterestСекој работник има право на надоместок на трошоците кои се направени поврзани со работата, а се уредени со Закон за … Продолжи со читање 5 Надоместоци што ви следуваат и газдата мора да ви ги исплати