10-те најдобри пекари ширум светот. Дали македонската Пекара “Бакал” е меѓу нив?

FacebookTwitterGoogle+PinterestМорате да вкусите некое од нивните пецива пред да умрете! 1. Dominique Ansel Bakery, Њујорк Зошто мора да ја посетите: … Продолжи со читање 10-те најдобри пекари ширум светот. Дали македонската Пекара “Бакал” е меѓу нив?