Разбојници впериле пиштол на тројца тинејџери од Скопје

Тројца тинејџери околу 1:30 часот синоќа биле ограбени во центарот на Скопје од три непознати лица, информираа од МВР.

Според полицијата, непознатите машки лица со вперен пиштол извршиле разбојништво над Н.С. (17) , Б.Д. (18) и Д.И. (18) сите од Скопје, при што им одзеле  1.240 денари.

Translate »