Проф. Д-р Илија Насов: Знаењето не е доволно ако не го примениш! Иднината е во иновативните фотоволтаични термални сончеви колектори.

Плазма доо Скопје, со поддршка на ФИТР креираше Фотоволтаични Термални – ПВТ колектори кои произведуваат електрична енергија за 15% до … Продолжи со читање Проф. Д-р Илија Насов: Знаењето не е доволно ако не го примениш! Иднината е во иновативните фотоволтаични термални сончеви колектори.