Нов тренд во Скопје – куќи и згради со дрвени фасади

Се почесто низ Скопје можеме да забележиме убави модерни куќи или згради кои делумно имаат дрвени фасади. Причините се повеќе. … Продолжи со читање Нов тренд во Скопје – куќи и згради со дрвени фасади