Британски отровен подарок за Македонија-Сторија на “Гардијан” која објаснува од каде e загадувањето во Скопје

Владата на Велика Британија и обезбедила Македонија инсенератор (печка за согорување на медицинскиот отпад) за согорување на отпадот кој би … Продолжи со читање Британски отровен подарок за Македонија-Сторија на “Гардијан” која објаснува од каде e загадувањето во Скопје