Стоматолог Д-р Лилјана Бабамова: воведовме методa на воздушна абразија со која кариесот се отстранува на комплетно безболен начин!

Посетата на стоматологот не треба да биде само во моментите кога ќе ни се скрши пломба или ќе не заболи

Read more

По независните мерења на светско ниво, потврдено: Телеком ја има најдобрата и најбрзата мобилна мрежа во Македонија

Трите признанија за највисок квалитет, брзина и распространетост на мобилната мрежа му беа доделени на Телеком од престижната американска компанија

Read more

Премиера на „Yellowjackets“ во Македонија: Зошто оваа серија е освежување за филмските ентузијасти?

„Yellowjackets“, ја има својата очекувана премиера на SkyShowtime во Македонија оваа есен. Со извонреден рејтинг од 100% на Rotten Tomatoes

Read more

Со бамбуси и егзотични треви се разубави живеалиштето на тигарот во ЗОО Скопје

Иницијатива на Скопје ЗОО во соработка со Факултетот за Шумарски науки пејзажна архитектура и екоинженеринг  “ХАНС ЕМ” и ФОЈА По

Read more

Како на природен начин да постигнеме контрола на дијабетесот и да го подобриме севкупното здравје?

И покрај напредокот на медицината и постојаниот развој на фармацевската индустрија дијабетесот сеуште е една од водечките болести на денешницата

Read more

Промотивно во НЛБ Банка, депозити со атрактивни каматни стапки

Од денеска 15 септември, НЛБ Банка воведува нова, конкурентна промотивна понуда за депозити со атрактивни каматни стапки, дизајнирана за сите

Read more

Македонски Телеком доби награда за корпоративна филантропија

Наградата ја доделуваат AmCham и Конект во рамките на проектот на УСАИД „Партнерства за донирање“ Наградената иницијатива „Заедно за интернет

Read more
Translate »