Во Дубаи отворен највисокиот „бескраен“ базен на светот – сцени од кои ќе се импресионирате

Во „Address Beach Resort“ во Дубаи отворен е импресивниот „бескраен“ базен којшто воедно е и највисокиот на светот. Како што

Read more

Пролет! Идеално време за поставување перголи во градината

Сеуште се неизвесни патувањата во странство! Социјалниот живот дефинитивно претрпе најмногу оваа година. Токму затоа треба својата најблиска околина да

Read more

Без големо вложување и за кратко време, дворот или терасата може да ги претворите во “рај на земјата”

Дворот и терасата за време на пролетниот и летниот период како дополнителни простории, а без големо вложување и луксуз, но

Read more

Светски познатиот моден бренд „Кензо“ се инспирираше од нашата „Медена земја“ – Резултатот е магичен

Магијата со која зрачење нашиот документарен филм „Медена земја“, го зафати целот свет, иако не успеа да земе оскар во

Read more

Лиридон Али-графички дизајнер кој преку уметноста влијае на општествените промени

Уметноста и културата отсекогаш се користеле за испраќање на одредени пораки и за креирање одредено влијание. А графичкиот дизајн е

Read more
Translate »